Verras iemand met tuinhulp via Hovenier Helpt

Kent u een hulpbehoevende die tuinhulp nodig heeft? In de week van 26 september tot en met 1 oktober gaat de hoveniersbranche weer de handen uit de mouwen steken tijdens Hovenier Helpt 2016.

Opknappen

Hovenier Helpt is een initiatief van TuinKeur om iedereen de kans te geven een hulpbehoevende te verrassen door aanpak van de groene omgeving met behulp van een hovenier. Iedereen kan een project aanmelden. Dit kan het vergroenen of opknappen van een tuin zijn, of een ander project. U kunt iemand verrassen, een hart onder de riem steken en Nederland samen groener maken. De kleinste daden kunnen voor veel mensen positieve gevolgen hebben.

Project aanmelden

Voor 1 september moeten alle potentiële projecten aangemeld zijn en een week voor Hovenier Helpt begint wordt bekend of uw project bij de selectie zit. Kent u iemand in uw nabije omgeving die wel wat tuinhulp kan gebruiken? Meld uw project dan nu aan. De klus moet in 1 dag uit te voeren zijn door een hovenier, voor een goed doel zijn en het project bestaat niet uit het leveren van materialen, maar specifiek om de hulp zelf.

Zelf alvast aan de slag in de tuin? Bekijk Krijns Groentips voor juli!

Geef een reactie