Kerststukken

Kerststukken maken met Miranda Spaan

Een kerststuk geeft veel extra sfeer en wat is er nou mooier dan zelf zo’n pronkstuk te maken? Daarom heeft MAX Vandaag aan specialiste Miranda Spaan gevraagd om u te laten zien hoe u zelf prachtige kerststukken kunt maken. Bekijk de instructievideo’s en de stappenplannen van Miranda.

Miranda Spaan

Miranda is tussen het groen opgegroeid in het familiebedrijf, een authentieke en ambachtelijke kwekerij van eenjarige en vaste planten. Al vroeg heeft zij oog voor de bloeiwijze van de planten en mooie combinaties. Na een opleiding voor tuinontwerp en beplantingsleer is zij gaan werken op de kwekerij van haar vader, waar zij veel ervaring heeft opgedaan. Durven te experimenteren en elke keer weer iets bijzonders bedenken, dat is Miranda’s kracht en passie.

Kerststuk

Dit kerststuk van Miranda wordt gemaakt van natuurlijke materialen, waar zij een vleugje kleur aan toevoegt. Als u in bezit bent van een tuin, dan kunt u gebruik maken van wat vers groen uit eigen tuin, maar anders heeft Miranda tips voor materialen die bij het tuincentrum te koop zijn. Staat er binnenkort zo’n mooi eigengemaakt kerststuk in uw huiskamer?

Kerstkrans

De kerstkrans van Miranda heeft prachtige verstilde kleuren en warme rode accenten. Voor nog meer sfeer kunt u kerstverlichting in uw krans verwerken. Hangt u hem aan de voordeur of op een ander plekje waar u er de hele dag naar kunt kijken?

Hanging Basket

De Hanging Basket van Miranda geeft u de hele winter plezier. Voor de decembermaand voorziet u hem van een mooie kerstversiering, maar door de wintergroene beplanting kunt u er vele maanden van genieten. Helemaal als u uw Hanging Basket ook nog voorziet van bloembolletjes voor het voorjaar.

Op vrijdag 8 december is Miranda te gast bij Tijd voor MAX, waar zij u nog meer handigheidjes laat zien.

Geef een reactie

Reactie

    Lidy says:

    Het is een leuk idee maar ik vind hem erg vol.