Nederland Fietst

Nieuw op MAX Vandaag: Nederland Fietst

MAX Vandaag lanceert het platform Nederland Fietst, met daarop alles over fietsen, fietsers en de fiets. Op maxvandaag.nl/nederlandfietst kunnen (toekomstige) fietsfanaten terecht voor onder andere fietsnieuws, doe-het-zelf-reparatie-video’s, cursussen, e-bike-nieuws, informatie over beginnen met wielrennen en heel veel meer.

Verbonden met Nederland

Fietsen: het is een van de eerste dingen die we leren als we opgroeien, en een van de laatste dingen die we willen opgeven als we ouder worden. De fiets is iconisch en verbonden met Nederland. De fiets is ook in ontwikkeling, maar de populariteit van de fiets is misschien wel groter dan ooit. En, niet te vergeten: de Tour de France is op komst en Nederlandse atleten doen het ontzettend goed in de professionele wielersport.

Soorten fietsen

Op MAX Vandaag is er aandacht voor alle soorten fietsers, van e-biker tot wielrenner. Zo leest men op het platform al het nieuws over de populaire elektrische fiets, helpt wielrenlegende Hennie Kuiper de beginnende wielrenner met zijn videotips op de racefiets en is te zien dat zelf een band repareren helemaal niet zo moeilijk is.

De fiets op tv

Bovendien zendt MAX deze zomer 2 fiets-gerelateerde programma’s uit! Op donderdag 5 juli  om 20.25 uur de documentaire Alles is koers. Een documentaire over Jan Janssen, die als eerste Nederlander de Tour de France op zijn naam schreef. Lees ook het interview met de maker de documentaire. En op 18 juli om 20.30 uur op NPO 1 Tour de Celeb, waarin Bekende Nederlanders een echte Tour de France-etappe fietsen om donateurs voor de Nierstichting te werven en onderzoek naar de genezing van nierziekten te versnellen.

Geef een reactie