valentijnsactie

Valentijnsactie NS groot succes: 6 matches!

Een tijdje geleden schrijven wij op deze site over het speciale valentijnsontbijt dat NS organiseert voor 60-plussers op 14 februari 2018. Tijdens het ontbijt kunnen zij speeddaten en als het goed klikt, mogen zij mee naar Parijs om elkaar beter te leren kennen. Inmiddels is het ontbijt voorbij en vragen wij ons af: hoe is het de 20 deelnemers vergaan? Roos Franssen van NS heeft de antwoorden. 

Roos, hoe is het ontbijt verlopen?

“Heel goed. Iedereen was er op tijd en reageerde goed op elkaar. De sfeer zat er gelijk echt goed in. Ik had nog kaartjes gemaakt met daarop voorbeeldvragen, maar die waren helemaal niet nodig. Aan het einde van het ontbijt mochten mensen hun eerste en 2e keuze op een blaadje schrijven en op basis daarvan konden wij zien of er matches waren en hoeveel mensen er dus mee naar Parijs zouden gaan.”

Hoeveel matches zijn er?

“Uiteindelijk zijn er 6 matches uitgekomen die nu met de trein naar Parijs onderweg zijn. Het was echt ontzettend leuk om te zien hoe blij de mensen waren, sommigen stonden helemaal te springen. Sommigen van hen lijken al zo vertrouwd met elkaar. Ze pakken elkaar vast en kijken elkaar al in de ogen. In totaal zijn er ook 8 deelnemers die geen match hadden, maar we hebben hen gevraagd of ze wellicht alsnog elkaar iets beter willen leren kennen. 1 van hen heeft vandaag trouwens een date met NS, want hij is ook meegegaan met de trein. Als we straks in Parijs zijn, gaan we samen met hem de stad in.”

Extra

Roos weet ook te vertellen dat er in totaal 432 60-plussers zich hebben opgegeven voor deze actie van NS. 5 keer meer vrouwen dan mannen hebben zich aangemeld en uit de door hen ingevulde gegevens blijkt dat mannen vooral op zoek zijn naar een vrouw met een open en vriendelijke uitstraling, terwijl vrouwen vooral op zoek zijn naar een man die gezellig is en goed kan luisteren.

Alle mensen die zich wel hebben opgegeven voor het valentijnsevenement, maar niet zijn uitgekozen, krijgen alsnog de kans om iemand te ontmoeten op 21 februari 2018. Dan wordt er een gratis wandeling georganiseerd die om 10.00 uur vertrekt vanaf station Baarn

Met dank aan Roos Franssen.

Geef een reactie