Kokosmoppen

Kokosmoppen van Robèrt van Beckhoven

Liefhebbers van kokos zitten goed met dit heerlijke en snelle recept van Robèrt van Beckhoven. In ongeveer een kwartier tovert u deze heerlijke kokosmoppen op tafel.

Ingrediënten (voor ongeveer 8 kokosmoppen):

  • 250 gram fijne suiker
  • 260 gram kokosrasp
  • 4 kleine eieren
  • 18 gram glucose (dit kan eventueel ook worden weggelaten)

Bereidingswijze:

Alles op kamertemperatuur mengen totdat de suiker is opgelost.
Daarna plusminus 8 moppen op bakpapier spuiten. Dit kunt u bijvoorbeeld ook met een ijsschep doen.
Afbakken op 180 graden, circa 9 minuten.

(Bron: Robèrt van Beckhoven / de foto is ter illustratie)

Geef een reactie

Reactie

  1. kees says:

    Ik heb 160 g kokos gebruikt en 150 g basterdsuiker en drie eieren. Het was een natte bende.
    Ik heb het nog wat extra kokers en bloem door Daan en toen maar in een springvorm gedaan. Moet het wel langer bakken denk Ik.
    Ben benieuwd