Jurgen van den Berg met het kerstmenu van Villa VdB.

Het Villa VdB kerstmenu van 2025

Jurgen van den Berg ontvangt op 24 december 2025 kookboekenschrijvers in zijn radioprogramma Villa VdB. Samen bereiden zij een kerstmenu voor. Dit jaar zijn de gasten Judith Cyrus en Jeroen van Ooijen.

Woensdag 24 december 2025 tussen 14.00 en 15.30 uur zijn de kookboekenschrijvers te gast in Villa VdB op NPO Radio 1 en vertellen ze over de gerechten.

Het voorgerecht van Judith Cyrus

Judith Cyrus maakt het voorgerecht van het Villa VdB kerstmenu in 2025. Ze maakt een groentebouillon met cassave, taro, kokosroom en voor de liefhebber Madame Jeannette peper. Cassave is een wortelknol, net zoals taro. Dit kunt u bij de toko kopen.

Dit is het recept 

Het hoofdgerecht van Jeroen van Oijen

Jeroen van Ooijen maakt het hoofdgerecht van het Villa VdB kerstmenu. Jeroen noemt zichzelf ook wel Chef on a Mission. Hij wil mensen beter en ontspannen leren koken, aan de hand van de meest bekende recepten. Daarom maakt hij voor het hoofdgerecht een authentieke boeuf bourguignon.

Dit is het recept

Boeuf bourguignon van Jeroen van Ooijen.

(Bron: Judith Cyrus en Jeroen van Ooijen. Hoofdfoto: © Sander Mulkens)

Geef een reactie