Meldpunt

Nieuw op MAX Vandaag: Meldpunt Online

Vanaf dinsdag 8 mei 2018 kunnen bezoekers van www.maxvandaag.nl elke dinsdag en donderdag kijken naar Meldpunt Online! In de webeditie van het MAX-consumententelevisieprogramma Meldpunt! neemt presentatrice Elles de Bruin problemen en consumentenzaken onder de loep.

Op zoek naar een gehoorapparaat

Zo gaat Elles de Bruin met haar 91-jarige vader op zoek naar een gehoorapparaat voor hem. Dat lijkt zo gebeurd, maar schijn bedriegt. Uit onderzoek blijkt dat veel ouderen de aanschaf van een gehoorapparaat lang uitstellen. En er is keuze uit tal van modellen.

MAX Ombudsman

Verder zullen in Meldpunt Online de MAX Ombudsmannen Rogier de Haan en Jeanine Janssen – net als in het televisieprogramma – consumentenproblemen belichten. Zoals bijvoorbeeld cadeaubonnen die niet opeens meer geldig blijken, problematiek rondom de jaarlijkse belastingaangifte en wijzigingen in de hypotheek.

Webversie programma Meldpunt!

Verder zien in de webserie van Meldpunt! een aantal populaire rubrieken uit de televisieserie. Zoals Kijkers voor Kijkers, waarin kijkers elkaar helpen met oplossingen voor problematische ergernissen. Wat kun je bijvoorbeeld doen tegen de duiven die alsmaar op het balkon poepen en is er een oplossing voor de gaatjes die al naar een paar wasbeurten in kleding vallen?

Elke dinsdag en donderdag nieuwe afleveringen op Meldpunt Online!

Geef een reactie

Reactie

 1. Marij says:

  Wat heb ik mij geergerd aan minister Hugo de Jonge, net Rutte die alles weglacht
  Heb hem al op diverse symposia,s en vergaderingen meegemaakt het lijkt wel een langspeelplaat zegt continue hetzelfde , moeten in gesprekken de zorgkantoors , preventie, gesprek hier de instroom nieuwe collega,s is groter , nu ik zie om mij heen alleen maar leed , zelfs geen plekken in Hospice,s want daar verblijven ook mensen die in een verpleeghuis horen , wijkteams die geen pat. Meer aannemen zelfs geen terminale mensen meer, enz enz
  Ik kan die man die totaal niet geschikt is voor zijn functie niet meer zien en horen.
  Ben te boos en verdrietig om nog verder te reageren
  Ben oud verpleegkundige, vrijwilliger Hospice, mantelzorger van drie personen 150 km wegwonend , die allang ergens opgenomen hadden moeten wonen , en die nu alleen in een huis wonen , vereenzamen en niet geschikt hen.
  Gezien de woningnood ook slecht