Duur 04:10
Gepubliceerd op 22 april 2016

Deel 2: De vier B’s

Veel vrouwen zijn onzeker over hun borsten, buik, billen en benen. Er zijn allerlei manieren om dankzij uw kleding de vier B’s mooi uit te laten komen.

Borsten

Het is belangrijk dat u beha’s in de juiste maat draagt. Juist een te grote of te kleine beha is vaak onvoordelig voor uw figuur. Uw omvang en cupmaat zijn aan verandering onderhevig. Laat daarom geregeld uw beha-maat opmeten, in plaats consequent dezelfde maat aan te schaffen.

  • Kleine cupmaat

Als u een kleine cupmaat hebt, kunt u uw borsten groter laten lijken door een trui of blouse te dragen met een hooggesloten hals.

  • Grote cup-maat

Als u een grote cupmaat hebt, kunt u uw borsten kleiner laten ogen door truitjes of blouses met een V-hals of watervalhals te dragen. Door het dragen van een V-hals oogt u langer en ontstaat een slanker silhouet. Een boothals is daarentegen minder geschikt, omdat dit het accent in de breedte legt.

Buik

Het verhullen van uw buik is eenvoudig door het dragen van soepele materialen die langs uw lichaam vallen. Draag uw bovenkleding in laagjes en combineer het met een sjaal die losjes over uw blouse valt.

Billen

Als u uw billen wilt verhullen met uw kleding, kunt u dit het beste doen door het accent te verleggen. Door bovenkleding te dragen in felle kleuren en broeken in een donkere kleur, verlegt u de aandacht in uw kleding. Door een broek te kiezen zonder stiksels of zakken, legt u niet de nadruk op je billen. Oversized kleding is vanaf nu dus verleden tijd!

Benen

  • Korte benen

U kunt uw benen langer laten lijken door de panty in dezelfde kleur te dragen als uw rok en uw pumps. Door alles in één kleur te stylen, creëert u een verticale lijn.

  • Lange benen

Door te spelen met verschillende kleuren van panty, rok en pump creëert u een verrassend effect. Lange laarzen zullen uw benen nog langer doen lijken.

Hoe uw vier B’s er ook uitzien, er is altijd een kledingstuk dat erbij past. Maar welke kleuren staan u het beste? Dat ontdekt u in deel 3. Klik hier als u terug wilt naar het overzicht van de cursus.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer