We zijn er Bijna!

Informatief

Martine van Os reist mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

In het programma We zijn er Bijna! reizen Nederlandse toeristen met de eigen caravan of camper in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Presentatrice Martine van Os reist met de groep mee en doet verslag. Op deze pagina leest u het laatste nieuws en kunt u de route en reisverhalen volgen en extra beeldmateriaal bekijken!

Di 17 augustus 2021 20:35 NPO 1 41 min
Herhaald op 4 juli 2023 NPO 1

Op excursie naar Vlieland

De groep gaat onder meer op excursie naar Vlieland. Hier is ook het uitgestrekte natuurgebied De Vliehors, een verbreed strand van ongeveer 24 vierkante kilometer.

De groep gaat op excursie naar Vlieland. Hier is ook het uitgestrekte natuurgebied De Vliehors, een verbreed strand van ongeveer 24 vierkante kilometer. De reizigers vervolgen hun vakantie naar Katwijk aan Zee. Daar staat een uitje op de planning: het bezoeken van de vuurtoren. Gerrie woont in Hillegom, vlakbij Katwijk aan Zee. Er liggen veel jeugdherinneringen van haar op het strand van Katwijk. Horeca was er nog nauwelijks, dus ze herinnert zich vooral het zand tussen de broodjes en de warm geworden oranje limonade. In Leiden maakt de groep een stadswandeling door het oude centrum langs de Pieterskerk, Gravensteen en verstilde hofjes.