We zijn er Bijna!

Informatief

Martine van Os reist mee met een groep kampeerders en doet verslag van hun belevenissen. Lief en leed wordt met elkaar gedeeld.

In het programma We zijn er Bijna! reizen Nederlandse toeristen met de eigen caravan of camper in groepsverband langs verschillende hoogtepunten. Presentatrice Martine van Os reist met de groep mee en doet verslag. Op deze pagina leest u het laatste nieuws en kunt u de route en reisverhalen volgen en extra beeldmateriaal bekijken!

Di 24 augustus 2021 20:40 NPO 1 41 min
Herhaald op 5 juli 2023 NPO 1

De ruimte in

De groep bezoekt het Space Expo Museum in Noordwijk. Nog dezelfde dag reizen ze door naar Edam naar een camping aan het IJsselmeer. De groep gaat een dag varen met de Bounty, een tweemast zeilschip.

De groep bezoekt het Space Expo Museum in Noordwijk. Nog dezelfde dag reizen ze door naar Edam naar een camping aan het IJsselmeer. De groep gaat een dag varen met de Bounty, een tweemast zeilschip. Van Edam trekken we verder naar Kootwijk op de Veluwe. Het reisleidersduo Jan en Lotty woont op een steenworp afstand van Kootwijk en in het dagelijks leven zijn zij gidsen van Staatsbosbeheer bij Radio Kootwijk. Bij Nel en Ben, de oudste deelnemers, komen herinneringen naar boven. Zij emigreerden op jonge leeftijd naar Australiƫ waar ze in 'the middle of nowhere' werkten op een boerderij en alleen via radioverbinding contact met Nederland hadden.