Willeke Alberti met jubileumtour het land in!

Te gast: Willeke Alberti, Sjors van der Panne, Noah Valentyn, Leco van Zadelhoff, Sandra Ysbrandy en Ted van Essen.

Noah Valentyn is bekend van rollen in Goudkust, Gooische Vrouwen en Goede tijden, slechte tijden, maar inmiddels heeft hij zich ook ontwikkeld tot een eigenzinnige filmer en fotograaf. In zijn nieuwste fotoserie Crying Boys heeft hij zich gericht op de kwetsbaarheid van de man. Waardoor raakte hij geïnspireerd?

Knieblessures komen vaak voor; je loopt ze gemakkelijk op en ze kunnen heel veel verschillende oorzaken en gevolgen hebben. Huisarts Ted van Essen vertelt dat onze knieën vrij ingewikkeld in elkaar zitten en wat je het beste kunt doen bij een knieblessure.

Willeke Alberti vierde haar 75ste verjaardag. In Tijd voor MAX doen we het feestje nog eens dunnetjes over en kijken samen met Willeke terug op haar lange carrière én blikken vooruit naar wat er nog allemaal op stapel staat. Ze gaat namelijk met een jubileumtour langs de Nederlandse theaters!

Elke vrouw moet, ongeacht haar leeftijd, blijven stralen. Dat is het motto van visagist en stylist Leco van Zadelhoff. Hij praat ons bij over de nieuwste trends in de wereld van schoonheid en make-up.

Sandra Ysbrandy staat in de keuken en Sjors van der Panne treedt op! Sjors start binnenkort met zijn nieuwe tour Altijd zo gegaan.