Sheila de Vries 45 jaar in het vak

Te gast: Sheila en Gideon de Vries, Karen Titulaer, Ebelin Boswinkel, foodblogger Mooncake, André Donker, Brecht van Hulten en Yorick van Norden.

Ze is ridder in de Orde van Oranje-Naussau voor haar bijdrage aan de Nederlandse mode en ze zit dit jaar 45 jaar in het vak. We hebben natuurlijk over Sheila de Vries. Een mooi moment om met de couturier en haar zoon Gideon terug te blikken én vooruit te kijken.

Verder: Robots love Music, dat is de naam van de tentoonstelling die vrijdag opent in Museum Speelklok. Bijzonder onderdeel is de robotverzameling van de inmiddels overleden Chriet Titulaer. Ebelin Boswinkel van Museum Speelklok en Karen Titulaer, de dochter van Chriet Titulaer, vertellen aan onze tafel over de muzikale robots.

En we kennen allemaal de Deventer koek maar de Deventer keuken kent nog veel meer smaken. Zo heeft de stad een grote Turkse gemeenschap, Jonneke de Zeeuw, ook bekend als foodblogger Mooncake ging daarom voor ons op zoek naar de allerlekkerste kebab van Deventer en leerde hoe je die thuis zelf kunt maken.