Ellen ten Damme houdt van muziek uit het interbellum

Te gast: onder anderen Ellen ten Damme, Harm Edens en Eric van Sauers.

Zangeres en actrice Ellen ten Damme zit middenin haar theatertour Paris-Berlin waarin ze samen met haar band muziek uit alle delen van Europa en uit verschillende decennia met elkaar verenigt in één wervelende show. Kurt Weill, Bertold Brecht en Edith Piaf, maar ook Brigitte Bardot en Yves Montand: alles komt voorbij in Paris-Berlin. Gelukkig heeft Ellen nu even de afslag naar Hilversum genomen en komt ze bij ons vertellen over wat haar zo aanspreekt in de muziek uit het interbellum. En uiteraard laten we haar niet gaan voordat ze iets uit haar show heeft laten horen.

Verder: presentator Harm Edens en cabaretier en acteur Eric van Sauers zijn te gast. Beiden zijn al vanaf het begin betrokken bij het satirische programma Dit was het nieuws, dat na een onderbreking van 2 jaar vanaf 17 december weer te zien is bij AVROTROS. Eric staat daarnaast ook nog in het theater met De Lief en Leed Tour en daar zijn we ook benieuwd naar.

En het borrelseizoen is echt aan de gang. En om voor nog meer gezelligheid te zorgen, maakt Robèrt van Beckhoven kaasvlinders in onze keuken.