Hoe is het nu met Ton en Astrid?

Omroep: MAX

Duur: 0:09:43

Uitzending: do 4 jan 2018 01:00

Senior Stagiair: hoe is het nu met Astrid en Ton?

In Senior Stagiair gaan 12 50-plusstagiairs 6 weken lang de uitdaging aan om stage te lopen bij een voor hen onbekend bedrijf. Kunnen ze meekomen in deze jonge en dynamische bedrijven? En andersom; wat kan de schat aan levens- en werkervaring die de 50-plussers meebrengen toevoegen aan de jonge bedrijven? In de zesde aflevering gaan de 61-jarige Ton en 56-jarige Astrid stage lopen. 

Ton

De positieve Ton beschouwt zijn stage bij activiteitencentrum Hiawatha Actief als een uitgelezen kans om weer aan de slag te gaan. Hij is een fervent wandelaar en dus past een stage bij een bedrijf dat voornamelijk buitenactiviteiten organiseert fantastisch bij hem. Ton weet van aanpakken en is bovendien hartstikke handig. En dat komt bij zijn stage goed van pas.

Reactie Ton: “Hoe kom ik over op de groep? Vinden ze mij wel leuk als begeleider om mee te gaan? Daar zat ik wel een beetje mee. Ik ben blij dat ik betrokken blijf bij het bedrijf. Als ze me nodig hebben kunnen ze me altijd bellen.”

Astrid

Astrid houdt van uitdagingen. Ze gaat stage lopen bij de chocoladewebwinkel Chocstar, alwaar ze iedere kans aangrijpt om te laten zien wat ze in haar mars heeft. Haar technische skills als grafisch ontwerper komen hierbij goed van pas. Bovendien vindt Astrid het totaal geen probleem om met chocolade bezig te zijn.

Reactie Astrid: “Toen Marije mij vertelde, maak er je vak van, vond ik dat wel ontzettend leuk om te horen. Ik wil er ook heel graag mee verder. Als het dan bij elkaar komt en het gaat goed, dan ben ik toch wel een beetje trots.”

Geef een reactie