Hoe is het nu met Inge en Henny?

Omroep: MAX

Duur: 0:09:59

Uitzending: wo 3 jan 2018 01:00

Senior Stagiair: hoe is het nu met Inge en Henny?

In Senior Stagiair gaan 12 50-plusstagiairs 6 weken lang de uitdaging aan om stage te lopen bij een voor hen onbekend bedrijf. Kunnen ze meekomen in deze jonge en dynamische bedrijven? En andersom; wat kan de schat aan levens- en werkervaring die de 50-plussers meebrengen toevoegen aan de jonge bedrijven? In de vijfde aflevering gaan de 71-jarige Inge en 59-jarige Henny stage lopen. 

Inge

Inge is op zoek naar een nieuw avontuur. Werken is niet meer noodzakelijk, maar naast haar vrijwilligerswerk wil Inge graag iets leuks doen. Ze is erg zorgzaam en begeeft zich graag onder de mensen. Tijdens haar stage bij New Generation Model Management laat Inge zien dat ze van alle markten thuis is en graag mensen helpt.

Reactie Inge: “Het was zo bijzonder om 6 weken lang, met lange filmdagen, alleen maar aardigheid te ontmoeten. Het was heerlijk om te doen.”

Henny

Henny is overal voor in. Op het moment dat hij hoort dat hij stage gaat lopen bij Coffeelab in Eindhoven, weet hij niet zo goed wat hij kan verwachten. Na jarenlang voor defensie te hebben gewerkt, is het functioneren in een jong team toch heel wat anders. Ondanks zijn zenuwaandoening staat Henny zijn mannetje en laat hij zich niet uit het veld slaan.

Reactie Henny: “Als ik naar alles kijk, naar heel de periode dat ik hier stage heb gelopen, ben ik toch wel blij en trots. Ze hebben toch wat in mij gezien.”

Geef een reactie