Kerstgezel.nl

Serie

Noor start met haar vrienden een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Want juist met de kerstdagen hebben mensen van alle leeftijden meer behoefte aan warmte en gezelligheid dan ze durven toe te geven.

Vanaf donderdag 10 december
wekelijks om 20.30 uur op NPO 1

Do 24 december 2020 21:50 NPO 1 45 min

Kerstdiner

Mikey spreekt af met de even sociaal-angstige student Titia die een eenzame kerstavond tegemoet gaat. Jan schuift aan bij de aantrekkelijke psychiater Berend. Het kerstdiner bij Noor loopt uit de hand als Simone ontdekt dat Joost niet Joost is. En dan komt ook nog uit dat Noor zichzelf verhuurt als kerstgezelschap.

Mikey spreekt als kerstgezel af met de even sociaal-angstige student Titia die een eenzame kerstavond tegemoet gaat. Jan schuift als kerstgezel aan bij de aantrekkelijke psychiater Berend. Waar hij denkt samen te genieten van een uitgebreid kerstdiner, stuurt Jan vooral aan op genieten van elkaar. Dat is echter niet waar Berend op uit is. Het kerstdiner met Noor en haar familie loopt uit de hand als Simone ontdekt dat Joost niet Joost is maar Leo die doet alsof hij Joost is. Als dan ook nog uitkomt dat Noor zichzelf verhuurt als kerstgezelschap, is de maat helemaal vol.