Kerstgezel

Noor start met haar vrienden een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Want juist met de kerstdagen hebben mensen van alle leeftijden meer behoefte aan warmte en gezelligheid dan ze durven toe te geven.

Vanaf donderdag 10 december wekelijks om 20.30 uur op NPO 1

zo 27 december 2020 21:30 NPO 1 41 min

Kerstgezel.nl

Noor wil haar familie niet meer onder ogen komen en ze is klaar met Kerstgezel.nl. Ze wil eigenlijk op vakantie gaan maar dan komt er een geheimzinnige kerstgezelaanvraag. Jan en Mikey hebben een aanvraag van de tienjarige Davy en vader Dirk wordt verrast door buurvrouw Anja. Nadat hij van haar wegvlucht, is hij spoorloos. De familie zet alles op alles om hem te vinden.

Noor wil haar familie niet meer onder ogen komen en ze is klaar met Kerstgezel.nl. Ze besluit in haar eentje op vakantie te gaan, maar als ze dan een geheimzinnige kerstgezelaanvraag krijgt, gaat ze er toch op in. De aanvraag is gedaan door zus Simone; ze hoopt de boel weer te lijmen. Jan en Mikey hebben een kerstgezelaanvraag van de tienjarige Davy. Het jongetje ziet op tegen een eenzame jaarwisseling met zijn vader Harm. Vader Dirk wordt verrast door een bezoekje van buurvrouw Anja. Dirk is onvindbaar, wanneer hij is weggevlucht van haar. De hele familie zet alles op alles om hem terug te vinden. Zullen ze uiteindelijk toch met z’n allen het nieuwe jaar in kunnen luiden?