Kerstgezel.nl

Serie

Noor start met haar vrienden een bureau voor mensen die gezelschap willen rond de kerst. Want juist met de kerstdagen hebben mensen van alle leeftijden meer behoefte aan warmte en gezelligheid dan ze durven toe te geven.

Vanaf donderdag 10 december
wekelijks om 20.30 uur op NPO 1

Do 17 december 2020 20:35 NPO 1 45 min

Kersttoneel

Dirk, de vader van Noor, valt van de trap in zijn tuincentrum en belandt in het ziekenhuis. Ze vertelt niets over dat ze gedumpt is of Kerstgezel.nl. Noor gaat naar een kerstvoorstelling met alleenstaande vader Leo, die midden in een vechtscheiding zit. Nu Noor toch thuis is, wordt ze alsnog met Joost bij het kerstdiner verwacht. Net als ze alles wil opbiechten aan Simone, staat Leo voor hun neus.

Als Dirk, de vader van Noor, van de trap in zijn tuincentrum in het ziekenhuis belandt, kan Noor niet anders dan toegeven aan de familie dat ze helemaal niet op vakantie is. Ze vertelt niets over dat ze gedumpt is of over haar werkzaamheden als kerstgezel. Ondertussen begint Kerstgezel.nl aardig te lopen. Noor gaat met alleenstaande vader Leo naar een kerstvoorstelling op school, maar is niet zo blij als blijkt dat Leo midden in een vechtscheiding zit en zij daar vooral is om Leo’s ex de ogen uit te steken. Noor wordt, nu ze immers toch niet op vakantie is, alsnog met Joost aan het kerstdiner verwacht. Net als ze wil opbiechten aan zus Simone dat het uit is met Joost, staat Leo voor hun neus die zich maar al te graag voordoet als Noors 'Joost'.