Koningsdag bij Hallo Nederland

Het is Koningsdag! In deze oranje-uitzending zenden live uit vanaf Paleis Soestdijk. En doen we onder andere verslag van de activiteiten in het land.

Een Hallo Nederland-kijker gaat de strijd aan met verslaggever Jeroen. Beide teams krijgen 10 euro mee en moeten in een half uur tijd een voorwerp kopen op de vrijmarkt. Wie vindt de meest waardevolle schat? Expert uit het programma 'Van onschatbare waarde', Bert Degenaar velt zijn oordeel op Paleis Soestdijk.

Ook bezoeken we de jarige Anita in Groningen. Zij wordt net als de koning op 27 april 50 jaar én ze mag volgende avond bij het diner van de Koning in het Paleis op de Dam aanwezig zijn. Hoe bereidt ze zich voor op deze spannende dag?

De verjaardag van de koning is natuurlijk niet compleet zonder felicitaties. Dus gaan we de vrijmarkt in Den Haag op, om felicitaties te verzamelen.

En natuurlijk kan een bezoekje aan Tilburg niet ontbreken. Wat gebeurt er langs de route? En hoe verloopt Koningsdag van de twee Tilburgse zussen uit de Koningsdagserie?