Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 28 augustus 2017 20:35 NPO 1 46 min

Verhuurder is tienduizenden euro's verschuldigd

Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep meiden maar liefst 24.000 euro verschuldigd. En bagage met daarin noodzakelijk medische hulpmiddelen opeens van boord gehaald.

Annie en Tom Remmerde stappen in mei 2017 aan boord van een vliegtuig. Maar vanuit het vliegtuigraam zien ze dat vlak voor vertrek hun bagage met daarin noodzakelijk medische hulpmiddelen, van boord wordt gehaald. MAX Ombudsman Jeanine Janssen dook in de zaak.

Wout en Josien verbouwden een busje tot camper en gingen met hun drie kinderen een paar maanden op rondreis in Zuid-Amerika. Maar er komt een abrupt einde aan deze reis als hun busje door de douane van Bolivia in beslag wordt genomen. Wij gaan op onderzoek uit.

Een verhuurder van een appartementencomplex op Curaçao is een groep jonge meiden maar liefst 24.000 euro verschuldigd. Verslaggever Timon zoekt hem op en vraagt om uitleg.
Goede nieuws: begin september 2017 hebben de meiden laten weten dat al het verschuldigde geld is terugbetaald door de verhuurder!

De mysteryguest gaat terug naar hotels waar hij eerder verbleef en die een nieuw bezoekje verdienen. Dit keer in onze hoofdstad waar hij zich in 2013 over verbaasde.