Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 8 juni 2015 20:30 NPO 1 46 min
Herhaald op 9 juni 2015 NPO 2

Valetparking en een renovatie op een cruiseschip

Het cruiseschip van Henny en Elvira ondergaat een grote renovatie, terwijl ze aan boord zijn. En een parkeerdienst op Schiphol maakt misbruik van het vertrouwen van hun klanten.

Henny en Elvira boeken een 'Grand Voyage naar het Verre Oosten' met de Costa Serena. De cruise vaart in 3 weken van Dubai naar Shanghai. Maar als ze aan boord gaan, komen ze voor een onaangename verrassing te staan. Het schip ondergaat een grote renovatie, de geluidsoverlast van boren, lassen, timmeren en zagen is onverdraagbaar.

Verder is er aandacht voor de ontmaskering van de parkeerdienst Qube Valet op Schiphol. Het bedrijf belooft uw auto keurig te parkeren op een geasfalteerde en bewaakte parkeerplek. Maar als we de proef op de som nemen, blijkt dat er schandalig misbruik wordt gemaakt van het goede vertrouwen van hun klanten.

Zodra u gaat kamperen moet u altijd even wennen aan een andere manier van koken. Kleine pitjes, weinig kookgerei en geen magnetron of oven. Onze kok Karin Luiten geeft vanaf de camping in Italië praktische camping-kooktips en laat zien dat u ook op vakantie een heerlijke maaltijd op tafel kunt zetten. En de mysteryguest gaat op zoek naar slecht beoordeelde accommodaties langs de Route du Soleil.

Presentatie: Sybrand Niessen.