Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 10 augustus 2015 20:30 NPO 1 46 min
Herhaald op 11 augustus 2015 NPO 2

Qube Valet & CenterParcs

Waarom is de eigenaar van Qube Valet zo hardleers? Overlast tijdens u vakantie, hoe lost u dat op? Anti-inbraaktips en het is oppassen geblazen in de Nederlandse wateren.

Parkeerdienst Qube Valet doet klanten geloven dat hun auto veilig en bewaakt geparkeerd wordt tijdens hun verblijf in het buitenland. Wij ontdekten al eerder dat het bedrijf niet doet wat het haar klanten belooft. De klachten bleven binnenkomen, dus gingen we nogmaals op onderzoek uit.

U boekt een huisje bij CenterParcs omdat u toe bent aan rust. Maar daar aangekomen blijkt dat u tegelijk met een zeer luidruchtige groep op het park bent. Weg rust... Wat dan? Het overkwam de familie Boxma uit Gouda.

Niets erger dan thuiskomen van vakantie en ontdekken dat er is ingebroken. Veel mensen trekken zo de deur dicht, terwijl er heel gemakkelijk een aantal maatregelen te nemen zijn om inbraak te voorkomen. Wij hebben een aantal tips op een rij gezet.

Het is oppassen geblazen in de Nederlandse wateren. U kunt zomaar in aanraking komen met een giftige worm of vis. Bioloog Peter van Bragt praat ons bij.

Presentatie: Sybrand Niessen