Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 4 augustus 2014 20:33 NPO 1 46 min

Oostappen & Corendon

Hoe verklaart de Oostappen Groep de stroom aan klachten over hun accommodatie in België? En wat als de rondreis niet naar Jeruzalem, maar naar bezet Palestijns gebied gaat?

Volgens de omschrijving van vakantiepark Hengelhoef net over de grens in België is iedere vakantiedag een feest. Maar schijn bedriegt, want de redactie wordt overspoeld met klachten over het Oostappen vakantiepark. Het is slecht gesteld met de hygiëne. Reden genoeg om verslaggever Timon op pad te sturen naar België en de Oostappen Groep om opheldering te vragen.

En we behandelen het verhaal van Rosa Mendels en Annie Groen. Zij boekten via Corendon een rondreis door Israël inclusief 3 overnachtingen in Jeruzalem. Bij aankomst blijkt het programma gewijzigd. In plaats van 3 overnachtingen in Jeruzalem, werden het 4 nachten in bezet, Palestijns gebied met alle gevolgen van dien.

Welk anti-muggenmiddel werkt het best? Entomoloog Bart Knols ondergaat de muggentest in het DEKRA-lab. De accommodatietest brengt ons naar Brielle en Tim Haars bezoekt een camping in Edam. Yda Matthijssen van de ANWB schuift aan.

Presentatie: Sybrand Niessen