Groeten van MAX

Informatief

Consumentenprogramma voor de vakantieganger.

Vanaf 28 mei t/m 27 augustus 2018
Elke maandag, 20.30 uur, NPO 1

(Geen uitzending op 18 juni, 25 juni en 2 juli 2018)

Ma 20 juli 2015 20:30 NPO 1 46 min
Herhaald op 21 juli 2015 NPO 2

Geannuleerde vluchten & Bridgecruise

Hellas Travel heeft naar aanleiding van de crisis in Griekenland alle vluchten vanaf Groningen Airport naar Corfu geannuleerd en de bridgecruise van Corry en Cora valt in het water.

Hellas Travel uit Geleen heeft naar aanleiding van de crisis in Griekenland alle vluchten vanaf Groningen Airport Eelde naar Corfu geannuleerd. De vluchten zijn niet langer rendabel, aldus de reisorganisatie. De 350 mensen die een vliegticket hadden gekocht, moeten nog maar afwachten of ze hun geld terugkrijgen.

Corry en Cora boeken een luxe kerstbridgecruise, georganiseerd door H&W bridgereizen, aan boord van de Holland America Lijn. Eenmaal aan boord valt de reis als een kaartenhuis in elkaar; het bridgen is minimaal, niet professioneel georganiseerd en er wordt met hele andere regels gespeeld. Corry en Cora dienen een klacht in, maar die wordt afgewezen.

Ons programma wijst u er vaak op uw reis te boeken bij een reisorganisatie die aangesloten is bij een garantiefonds. Maar wat als dat fonds zelf failliet gaat? Wie neemt dan het risico op zich?

Karin Luiten kookt een makkelijke camping-spaghetti-bolognese. Onze mystery guest neemt weer een hotel aan de Route du Soleil onder de loep en deskundige Jeanine Janssen schuift aan.

Presentatie: Sybrand Niessen.