Duur 04:33
Gepubliceerd op 26 juli 2021

Koen op de Camping: in Lelystad

Ondanks dat we langzaam weer richting het oude normaal lijken te gaan, verkiest bijna de helft van Nederland ook in de zomer van 2021 voor een vakantie in eigen land boven een tripje naar het buitenland. Maar waar is het écht leuk kamperen? Zijn er pareltjes die de strijd aan kunnen met de campings in Italië, Frankrijk en Duitsland? De online MAX vakantieman-serie Koen op de Kaart, brengt Koen deze zomer in Koen op de Camping de veelzijdigheid van Nederland als campingland in kaart.

Naar Lelystad

Deze keer bezoekt Koen een camping in Lelystad. Back to basics is een term die u niet direct aan Lelystad zou linken. Toch ontdekt Koen dat u heel primitief kunt kamperen in Flevoland. Op de camping waar hij vertoeft is het zelfs mogelijk om wild te kamperen. De campinggasten in Lelystad zijn al net zo divers als het polderlandschap aldaar. Van scholieren tot schoonmoeders en van vissers tot lama’s; het is er een bonte bedoening.

Over Koen op de Camping

Met zijn bolderkar en een opgooitent gaat Koen deze zomer op onderzoek uit. Hoe ziet de Nederlandse campingcultuur eruit? Van de campinggasten wil Koen weten waarom zij de Nederlandse camping verkiezen boven die in het buitenland. Wat is de charme van (een vakantie in) Nederland? Hoe vullen de kampeerders hun vakantiedagen? Een keur aan campings komt voorbij; boeren-, natuur-, feestcamping; je kunt het zo gek niet bedenken. Koen neemt de camping, de gasten én de regio onder de loep.

De belevenissen van Koen op de Camping zijn ook te zien in het programma MAX vakantieman en op Facebook.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer