Duur 04:08
Gepubliceerd op 16 augustus 2021

Koen op de Camping: in Ommen

Ondanks dat we langzaam weer richting het oude normaal lijken te gaan, verkiest bijna de helft van Nederland ook in de zomer van 2021 voor een vakantie in eigen land boven een tripje naar het buitenland. Maar waar is het écht leuk kamperen? Zijn er pareltjes die de strijd aan kunnen met de campings in Italië, Frankrijk en Duitsland? De online MAX vakantieman-serie Koen op de Kaart, brengt Koen deze zomer in Koen op de Camping de veelzijdigheid van Nederland als campingland in kaart.

Naar Ommen

Deze keer bezoekt Koen een camping in Ommen. Betere gezegd, in Beerze. Dat ligt tussen Ommen en Hardenberg. Koen heeft inmiddels verschillende campings geprobeerd. Dit keer gaat hij voor een luxere camping. Een 5-sterren camping compleet verzorgd met animatieteam en wildwater glijbanen. Direct een goede aanleiding om de omgeving van Ommen te bezoeken.

Over Koen op de Camping

Met zijn bolderkar en een opgooitent gaat Koen deze zomer op onderzoek uit. Hoe ziet de Nederlandse campingcultuur eruit? Van de campinggasten wil Koen weten waarom zij de Nederlandse camping verkiezen boven die in het buitenland. Wat is de charme van (een vakantie in) Nederland? Hoe vullen de kampeerders hun vakantiedagen? Een keur aan campings komt voorbij; boeren-, natuur-, feestcamping; je kunt het zo gek niet bedenken. Koen neemt de camping, de gasten én de regio onder de loep.

De belevenissen van Koen op de Camping zijn ook te zien in het programma MAX vakantieman en op Facebook.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer