gelukkig nieuwjaar

Elles de Bruin: ‘Gelukkig nieuwjaar!’

Aansluitend op het MAX-consumentenprogramma Meldpunt schrijft presentatrice Elles de Bruin elke 2 weken een column over consumentenzaken. Deze keer: Elles blik vooruit op het nieuwe jaar.

Wat brengt 2021?

Wat voor jaar gaat het worden? Iedereen is er enorm nieuwsgierig naar. Wordt 2021 het jaar waarin we zullen afrekenen met het coronavirus? Het jaar waarin we weer zorgeloos op bezoek kunnen bij onze vader en moeder, opa en oma? Dat we weer kunnen knuffelen? Weer een vakantiereis kunnen boeken? Met onze collega’s face to face kunnen vergaderen? Dat onze kinderen weer naar school mogen, examen kunnen doen, stage mogen lopen? Niemand weet het echt, maar er is met de vaccinatiecampagne die is begonnen, wel licht aan het einde van de tunnel. En die hoop houdt ons op de been.

Corona-nasleep

We hebben veel moeten inleveren het afgelopen jaar op sociaal en economisch vlak. En soms ook veel erger, want sommige mensen hebben dierbaren verloren als gevolg van de pandemie. Bij de opbouw van ons land na dit vreselijk ingrijpende jaar zal de redactie van Meldpunt de vinger aan de pols houden en uw verhalen blijven volgen. Verhalen over de nasleep van corona, over andere problemen in de zorg, over pensioenen, oplichting, financiën: onze redacteuren en verslaggevers gaan ermee aan de slag voor onze tv-uitzending en de website. Om u te helpen kwesties op te lossen. Dat kan alleen als u ons te blijft voeden met onderwerpen die wij voor u kunnen uitzoeken. Dus heeft u een melding voor ons, laat het weten via meldpuntmax.nl

Vanaf 15 januari is Meldpunt weer terug op tv. Graag tot dan!

Geef een reactie