Mail Meldpunt

Elles de Bruin: ‘Meer met minder’

We zijn weer begonnen aan een nieuw seizoen van het programma Meldpunt en voor mijn gevoel zijn we meer dan ooit nodig.

Verschil maken

U weet het inmiddels, wij willen met ons programma het verschil maken, we willen onrecht openbaren en aanpakken, mensen helpen die vermalen worden in de radertjes van de samenleving. En hoewel we er een een paar maanden tussenuit zijn geweest in verband met de vakantie, bent u ons veel blijven mailen. Heel veel.

Energiekosten

Het overgrote deel van de mailtjes gaat over de inflatie en de oplopende energiekosten.  Mensen weten niet meer hoe ze de eindjes aan elkaar moeten knopen. De komende maanden gaan we dit volgen en we zullen ook proberen u tips te geven om met minder geld meer te kunnen doen.

Volgen

En natuurlijk gaan we de onderwerpen die we al jaren volgen, ook weer op de agenda zetten: gevaarlijke trapliften, lange wachtlijsten in verpleeghuizen, de piepende en krakende zorg, pensioenfondsen die te weinig uitkeren, fietspaden die steeds gevaarlijker worden.

Blijf ons mailen!

Het is maar een deel van de punten die we gaan behandelen. En als u ons mails blijft sturen, dan proberen wij, samen met MAX Ombudsman, die kwesties op de kaart te zetten en op te lossen. Dus mail ons: meldpunt@omroepmax.nl.

Het programma Meldpunt is op wekelijks te zien op vrijdag om 19.50 uur op NPO 2.

(Bron: MAX Magazine nr.: 36. Foto: Shutterstock)

Geef een reactie