Duur 04:24
Gepubliceerd op 8 december 2020

Koen op de Kerstkaart: het kerststukje

Na 2 succesvolle zomerseizoenen van de online MAX vakantieman-serie Koen op de Kaart, is er nu een heuse winterspecial! In Koen op de Kerstkaart gaat verslaggever Koen Bugter op zoek naar creatieve uitjes die we in deze rare tijd en met alle regels en beperkingen nog wél kunnen doen. Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering te zien op de sociale media van Omroep MAX en hier op MAX Vandaag.

In de vierdelige winterspecial gaat Koen op zoek naar het heerlijke, traditionele kerstgevoel van kerstmarkten, volle cafés en gezellige evenementen. Alleen dan zonder de kerstmarkten, volle cafés en gezellige evenementen. De activiteiten die Koen op zijn Kerstkaart zet, zijn allemaal in of rond het huis uit te voeren.

Kerststukje

Zo trekt Koen in de eerste aflevering met tuinexpert Miranda Spaan het Baarnse bos in om ingrediënten voor een uniek kerststukje te zoeken. Ook ontdekt hij in deze serie hoe u de blits maakt met de meest indrukwekkende kerstverlichting én viert hij dat de dagen langer gaan worden met de midwinterhoornblazers van de Veluwe, zónder dat u per se naar de Veluwe af hoeft te reizen.

Geïnspireerd geraak? Miranda Spaan heeft nog meer tips voor het maken van kerststukken zoals een krans of een hanging basket.

Koen op de Kerstkaart is de hele decembermaand te zien hier op MAX Vandaag.

Geef een reactie