Duur 04:51
Gepubliceerd op 29 december 2020

Koen op de Kerstkaart: kruidensoep eten

Na 2 succesvolle zomerseizoenen van de online MAX vakantieman-serie Koen op de Kaart, is er nu een heuse winterspecial! In Koen op de Kerstkaart gaat verslaggever Koen Bugter op zoek naar creatieve uitjes die we in deze rare tijd en met alle regels en beperkingen nog wél kunnen doen. Elke dinsdag is er een nieuwe aflevering te zien op de sociale media van Omroep MAX en hier op MAX Vandaag.

In de vierdelige winterspecial gaat Koen op zoek naar het heerlijke, traditionele kerstgevoel van kerstmarkten, volle cafés en gezellige evenementen. Alleen dan zonder de kerstmarkten, volle cafés en gezellige evenementen. De activiteiten die Koen op zijn Kerstkaart zet, zijn allemaal in of rond het huis uit te voeren.

Kruidensoep eten

2020 is bijna voorbij! In de laatste aflevering van Koen op de Kerstkaart een gezonde én leuke activiteit: zelf op zoek naar kruiden voor in de soep, gecombineerd met een stevige wandeling in de buitenlucht. Samen met kruidenvrouw Trudy sluit Koen ‘het jaar dat in de soep liep’ in stijl af.

Koen op de Kerstkaart is de hele decembermaand te zien hier op MAX Vandaag.

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer