Duur 05:39
Gepubliceerd op 9 december 2021

Er wordt hard gewerkt om alle 60-plusser een boosterprik te geven

De besmettingscijfers lijken zich te stabiliseren, maar wel op een hoog niveau; de GGD werkt er hard aan om alle 60-plussers nog voor het einde van het jaar een boosterprik te geven. Bij de GGD hebben zo’n 10.000 extra mensen hun diensten aangeboden en Ted van Essen is er daar één van, gisteren was zijn eerste werkdag, hoe ging het?

Geef een antwoord

Reacties (2)

    Arts says:

    Klinkt mooi. Maar is onmogelijk. De meeste mensen van 60-64 moesten eerst te lang wachten, kregen toen AstraZeneca, op individueel niveau het minst werkzame vaccin. ikzelf, jaargang 1959, ben op 18 juli voor de 2de keer gevaccineerd. Nu mag ik, terwijl ik een spierziekte heb, pas NA 18 januari een afspraak gaan inplannen. Terwijl mijn lichting vandaag ‘zich mag aanmelden’. Niet dus. Achterhaald rigide RIVM. En ik ben vast geen uitzondering.

    Guillaume says:

    Het zou fijn zijn als dr. Ted zich enes wat breder oriënteerde, vooral bij de dissidenten uit zijn vakgebied die angstvallig buiten beeld worden gehouden. Lees de column van de doorgaans uitstekend geïnformeerde Leon de Winter vandaag in De Telegraaf maar eens, waarin onderbouwd aangetoond wat voor ons verborgen moet blijven, van klimaat tot zorg tot asieltsunami. Het zou ook fijn zijn als Max eens meer tegengas gaf aan figuren als Marcel Gelauff, die met droge ogen durft te beweren durven te beweren dat de NPO onafhankelijk is, war het tegendeel vrijwel dagelijks wordt aangetoond. Gelukkig ben ik naast Max ook geabonneerd op OngehoordNederland, de enige onafhankelijke omroep van ons land.

Bekijk ook

Meer