Duur 01:32
Gepubliceerd op 12 augustus 2019

We zijn er Bijna!: de bijzondere hobby van Hans

We zijn er Bijna!-deelnemer Hans heeft een bijzondere hobby: het animeren van kastelen, ruïnes en burchten. Na zijn pensioen is hij hiermee begonnen en inmiddels kan er gesproken worden over een uit de hand gelopen hobby.  Hij heeft inmiddels zijn eerste, officiële opdracht ook al binnen. Er is hem namelijk gevraagd om een 3D-animatie te maken van een kasteel in Valkenburg. In de video bovenaan deze vertelt Hans meer over zijn hobby.

We zijn er Bijna! is op 12 augustus 2019 om 21.25 te zien op NPO 1. In deze aflevering gaan de kampeerders naar Albanië. Wilt u meer weten over dit land? In dit artikel leest u meer over dit land. 

Geef een reactie

Reactie

  1. MJW says:

    Allereerst complimenten voor het programma. Wij kijken al jaren. Mijn man en ik hebben een reis met Hans en Marian meegemaakt, ook daar heeft hij veel gefilmd en wist veel te vertellen maar altijd op een bescheiden manier. Geweldig dat we hen beiden zo vakantie zien vieren. En…overgeschakeld van camper naar caravan. Schijnbaar is onze auto goed bevallen want ze hebben ook een subaru. Wij wensen Hans en Marian alle goeds. Misschien komen we ze nog eens ergens op een camping tegen. M.vr.gr. Nan en Riet

Bekijk ook

Meer