MAX vakantieman, Sybrand Niessen en Jeanine Janssen

Nieuw seizoen MAX vakantieman vanaf 12 juni 2023 op de buis

Op maandag 12 juni 2023 start het nieuwe seizoen van MAX vakantieman, dat heeft MAX Ombudsman Jeanine Janssen zojuist bekend in Tijd voor MAX. Ook deze zomer schiet het MAX-programma gedupeerde reizigers met groot en klein vakantieleed te hulp in binnen- en buitenland.

Oplossingen voor vakantieproblemen

Sybrand Niessen gaat samen met MAX Ombudsman Jeanine Janssen op zoek naar oplossingen voor de meest uitlopende vakantieproblemen van vakantiegangers. Ook worden er diverse vakantietips behandeld en zijn er de vaste rubrieken. Zo inspecteert De Mystery Guest accommodaties en worden in de rubriek Beste Vakantieman vragen van kijkers behandeld.

Meld uw vakantieklacht aan MAX vakantieman

Had u zich verheugd op die welverdiende vakantie, maar bleek er helaas van alles mis met de reisorganisatie, het hotel, de huurauto of de excursies? Kwam u aan op de vakantiebestemming en bleek het hotel smerig, lawaaierig of zelfs helemaal niet meer te bestaan? Heeft u een ongeluk gehad op reis en heeft u daarover een geschil met de reisorganisatie of verzekering? Moest u uw reis afbreken of annuleren, en zit u nu met een financiële strop? Laat het weten en misschien kunnen wij u helpen: MAXvakantieman.nl.

Naast het programma kunt u het hele jaar door op de website van MAX vakantieman terecht voor vakantie- en reistips en adviezen voor een onbezorgde vakantie.

MAX vakantieman is te zien vanaf maandag 12 juni 2023 om 20.30 uur op NPO 1. 

Geef een antwoord