Duur 00:23
Gepubliceerd op 1 augustus 2016

De Algarve

Op maandag 1 augustus 2016 zendt MAX de laatste aflevering van We zijn er Bijna! van dit seizoen uit. Met nog maar een reisdag te gaan vertrekt de groep van de rustige natuurcamping nabij Alvito naar het drukke Albufeira in de Algarve.

Westelijkste puntje

Vanuit Albufeira maakt de groep kampeerders een excursie naar het westelijkste puntje van het Europese vasteland. Hier bezoeken de reizigers de meest gefotografeerde plek van Portugal namelijk de fabelachtige rotsformaties van Ponta da Piedade die als bogen in de azuurblauwe zee staan.

Ziekenboeg

In de Algarve krijgen de temperaturen eindelijk Zuid-Europese waarden, maar inmiddels loopt de halve camping te snotteren en zijn er wat medische probleempjes binnen de groep. Een Nederlandse huisarts, gevestigd in Albufeira, kan een aantal bezoekjes verwachten. Uiteindelijk knapt iedereen op en dat is nodig voor de terugreis via de Spaanse binnenlanden.

Op MAX Vandaag kunt u op de interactieve kaart de reis volgen. Hier vindt u ook extra informatie en fragmenten over de bezienswaardigheden die de groep bezoekt!

We zijn er Bijna! is te zien op maandag 1 augustus om 21.30 uur op NPO 1.

Geef een reactie

Bekijk ook

Meer