Wat zou de cast van Zussen doen als ze zouden ontdekken dat ze 2 halfzussen hebben?

De 8-delige serie Zussen is ten einde. In deze MAX-dramaserie ontdekken 3 jonge vrouwen dat ze halfzussen zijn, nadat hun vader overlijdt. Hoe zou de cast van de serie zelf reageren als ze ontdekken dat ze 2 halfzussen hebben?

Melody Klaver: ‘Het lijkt me zo’n rampscenario’

“Ik denk dat m’n wereld echt op z’n kop zou staan. Ik denk dat ik er ontzettend van zou schrikken”, vertelt Melody Klaver. Zij speelt dochter Faya in de serie. “Maar ik zou toch ook wel heel nieuwsgierig zijn. Dus ik zou ze ook wel heel snel willen leren kennen. Maar ik moet er niet aan denken eigenlijk. Het lijkt me zo’n rampscenario.”

Joy Delima zou het niet geloven

“Ja, wat zou ik doen?”, zegt Joy Delima. Zij speelt dochter Rolinde in de serie. “Ik zou het in eerste instantie niet geloven. Het is zó onwerkelijk, dat heel je leven een soort leugen was.” Huub Stapel, die de vader speelt vult aan: “Meteen naar de notaris, maar dat is een suggestie van mij.”

Zussen
Lees ook: Een kijkje op de set van de MAX-serie Zussen met Huub Stapel, Melody Klaver, Joy Delima en Olga Zuiderhoek

Olga Zuiderhoek: ‘Ik geloof dat ik in die zin niet zo gevoelig ben’

Olga Zuiderhoek speelt oma Saar. Zij heeft al een halfzus en halfbroer. “Maar dat was niet plotseling, dat was na de scheiding van mijn ouders. Ik geloof dat ik in die zin niet zo gevoelig ben. Ik bedoel, een kind is zo gemaakt en seks is gezond. Dus ik doe daar geloof ik iets minder ingewikkeld over.”

Nog meer vragen aan de cast van Zussen

Naast deze vraag, stelden we de cast nog meer vragen over broers en zussen. Bekijk daarvoor de video bovenaan.

Heeft u nog niet alle afleveringen van Zussen gezien of wilt u alles nog een keer bekijken? Dat kan via NPO Start.

(Foto: © MAX/Elmer van der Marel)

Geef een reactie