Missie MAX

Uitgezonden militairen en hun familie in de spotlights in Missie MAX

MAX organiseert voor de 11e keer met de thuisfrontorganisaties van Defensie en de politie het evenement Missie MAX, waar het uitgezonden personeel en hun relaties in de spotlights worden gezet. Tevens is Jan Slagter dit jaar op missiebezoek geweest naar Afghanistan en Jordanië. 

Missiebezoeken

Na de eerdere reizen naar onder meer Kosovo, Mali en Litouwen gaat Jan Slagter ook dit jaar weer op missiebezoek. Samen met Commandant der Strijdkrachten Rob Bauer gaat Jan Slagter naar Afghanistan en Jordanië om persoonlijke videoboodschappen naar uitgezonden militairen te brengen.

Missie MAX: een bijzondere dag

Missie MAX is opgezet om het thuisfront van uitgezonden militairen en politiefunctionarissen een bijzondere dag te bezorgen. Familie, geliefden en vrienden kunnen een persoonlijke boodschap inspreken. Ook wordt er een live-verbinding tot stand gebracht met verschillende missiegebieden waar Defensie momenteel actief is. Naast het inspreken van de boodschappen en de live-verbindingen met missiegebieden is er ruimte voor een gevarieerd muzikaal programma. Met optredens van onder meer Xander de Buisonjé en Kaj van der Voort met de Missie MAX Stars; het koor van kinderen van uitgezonden militairen.

Missie MAX Kerstgroeten

Vanaf maandag 25 december tot en met maandag 31 december 2018 is dagelijks op NPO 1 Missie MAX Kerstgroeten te zien. Hierin brengt Jan Slagter boodschappen aan uitgezonden militairen. De tijden variëren van 01.45 uur tot 04.20 uur.

De registratie van Missie MAX is in 2 delen te zien op maandag 24 december 2018 om 17.05 uur en op woensdag 2 januari 2019 om 17.10 uur op NPO 1.

Geef een antwoord