Tijd voor MAX en Hallo Nederland zenden voorlopig niet uit vanaf locatie

In verband met de slechte weersvooruitzichten is MAX genoodzaakt de Tijd voor MAX op toer-week in ’s-Hertogenbosch af te gelasten. Tijd voor MAX is van 11 tot en met 15 september 2017 uiteraard wél gewoon te zien vanuit de warme en vooral droge studio. Ook de Scheveningse Tijd voor MAX op toer-uitzending van vrijdag 8 september wordt naar binnen verplaatst. Al het bovenstaande geldt ook voor Hallo Nederland.

Goede start

De Tijd voor MAX toer is maandag 4 september van start gegaan in Scheveningen. Tegen de achtergrond van het monumentale Kurhaus en met een schitterend uitzicht op de beroemde pier, maken ze een aantal bijzondere live-uitzendingen. Ondanks de wind die er soms met de papieren van de presentatoren vandoor gaat en zo nu en dan een spatje regen, wordt het een geslaagde reeks uitzendingen.

De volgende stad van de toer is ‘s-Hertogenbosch, eveneens vanaf een bijzondere locatie in de buitenlucht. Sybrand en Martine zouden hun gasten van maandag 11 tot en met vrijdag 15 september ontvangen in de tuin van de Sint-Janskathedraal in s-Hertogenbosch. De plek kon Tijd voor MAX uitzoeken, de weersomstandigheden helaas niet. Naar het zich laat aanzien zal het de komende week langdurig regenen waardoor uitzenden vanaf een locatie in de buitenlucht niet verantwoord is.

De toer gaat verder

De uitzendingen komen dan misschien niet live vanuit ‘s-Hertogenbosch, onveranderd zijn de interessante BN’ers, fantastische artiesten en andere spannende gasten die voor deze week gepland staan. Tijd voor MAX ontvangt hen nu in de studio in Hilversum. De toer gaat vanaf maandag 18 september, mits het weer het toelaat, weer verder. Dan strijkt de karavaan neer in Blokzijl. Van 25 tot en met 29 september 2017 komt Tijd voor MAX vanuit Middelburg.

Tijd voor MAX is te zien van maandag t/m vrijdag om 17.10 uur op NPO 1.

Hallo Nederland

Hallo Nederland is door de slechte weersverwachtingen eveneens genoodzaakt om op vrijdag 8 september Scheveningen te verruilen voor een droge studio. Om dezelfde reden zendt het programma volgende week (11 t/m 15 september) ook niet vanuit ’s-Hertogenbosch. Hallo Nederland heeft een paar mooie verhalen vanuit ’s-Hertogenbosch op het programma staan voor in de week van 11 t/m 15 september. Deze gaan gewoon door.

Hallo Nederland ziet u iedere werkdag om 18.30 uur op NPO 2.

Hopelijk is het wel weer mogelijk om vanaf 18 september neer te strijken in Blokzijl en de week daarop in Middelburg.

Geef een reactie