Prins Harry en Meghan tonen hun baby

Onder grote belangstelling van de pers hebben de Britse prins Harry en zijn vrouw Meghan hun pasgeboren baby geïntroduceerd.  Het jongetje wordt op maandag 6 mei 2019 geboren, maar Harry en Meghan kiezen er bewust voor om de ‘introductie’ een paar dagen uit te stellen. 

Eerste glimp van de baby

De baby wordt getoond tijdens een persmoment in de hal van Windsor Castle. De nationale omroep van Groot-Brittannië, de BBC, is er uiteraard ook bij en brengt deze beelden naar buiten via sociale media-platform Twitter.

In de video wordt besproken hoe het Harry en Meghan de afgelopen dagen is vergaan. “De baby slaapt goed en is heel kalm. Het zijn heel bijzondere dagen geweest”, vertelt Meghan. Vervolgens vraagt de verslaggever of de kersverse ouders al weten op wie de baby het meest lijkt. Volgens Harry is dat nog moeilijk te zeggen ‘omdat baby’s zoveel veranderen in de eerste 2 weken.’

Naam volgt later

De naam van de baby is inmiddels ook bekend: Archie Harrison. Wanneer de ceremoniële gebeurtenissen rondom de geboorte van Archie -de kanonsschoten, om maar iets te noemen- zullen volgen, is nog onbekend.

(Bron: ANP, BBC)

Geef een reactie