Duur 00:38
Gepubliceerd op 17 oktober 2019

Nieuw op MAX Vandaag: BINNENVAART

Vanaf maandag 21 oktober 2019 is de nieuwe serie Denkend aan Holland: BINNENVAART te zien op MAX Vandaag en NPO Start. In de 9-delige web-only vaart Elles de Bruin mee op 3 binnenvaartschepen in Nederland, België en Duitsland.

Exclusief op MAX Vandaag

In BINNENVAART gaat presentator Elles de Bruin mee met 3 binnenvaartschepen op verschillende routes in Nederland, België en Duitsland. Met het schip de Sica vaart Elles van Den Haag naar Amsterdam. Met de Sjouwer van Germersheim naar Antwerpen en met de Martinique van Rotterdam naar Hengelo. De webserie BINNENVAART geeft een beeld van de binnenvaart als beroep, de prachtige natuur en de gasten en bewoners aan boord.

De wereld van de beroepsvaart

In de serie, die het best te omschrijven is als een mix van reality- en slow-tv, veel prachtige droneshots van een waterrijk landschap. De kijker krijgt toegang tot de wereld van de beroepsvaart. De schippers, gezinnen en andere meevarenden vertellen hun verhaal en laten zien hoe het is om letterlijk altijd onderweg te zijn.

De 9-delige serie Denkend aan Holland: BINNENVAART is te zien vanaf maandag 21 oktober 2019, elke maandag, vanaf 16.00 uur op MAX Vandaag en NPO Start.

Geef een antwoord

Reacties (5)

  Nieuwe maas says:

  Hallo mensen, ik ben een geboren schipperskind en later met mijn man ook in de binnenvaart overal geweest.
  Maar nu woon ik aan de wal met uitzicht op de nieuwe maas en ben al 7 jaar weduwe ,mijn man is in 2012 overleden,en ik kijk met weemoed naar het water ,en hoop nog eens een mooi reisje mee te mogen maken.
  Heel fijn dat jullie dit programma gaan maken,IK GA ER ZEKER NAAR KIJKEN !!
  Hartelijke groetjes,
  Joke Habing.
  Columbusstraat 114
  3133bd
  Vlaardingen

  H van der Graaff says:

  Wat zonde dat dit programma niet wordt uitgezonden bij de programma’s op de tv een gemiste kans heel veel mensen missen nu deze serie

   MAX Vandaag says:

   Beste H van der Graaff, bedankt voor uw reactie. Jammer dat u teleurgesteld bent dat deze serie alleen online te zien is. MAX wil er voor veel mensen zijn op verschillende platformen. Deze serie is extra en speciaal gemaakt voor MAX Vandaag. Mocht u NPO Start op uw televisie hebben, dan kunt u deze serie ook daar bekijken. We zullen uw feedback in elk geval meenemen en hopelijk kunt u toch genieten van Binnenvaart. De eerste aflevering is te bekijken via: https://www.maxvandaag.nl/sessies/themas/reizen-verkeer/binnenvaart-aflevering-1-zand-halen-in-amsterdam/

  Jetje Batist says:

  Leuk, er komt een docu over de binnenvaart, helaas alleen online of NPO-Start; hierop zijn wij niet geabonneerd .
  Dus dan online, we verheugen ons erop, temeer omdat onze neef van 22 jr sinds een klein jaar zelf een Spits- boot heeft gekocht.
  Helaas, na 10 min ! zijn we al uitgekeken ?!
  Hoe kan dit nou ??Heel erg jammer Max !

   MAX Vandaag says:

   Beste Jetje Batist, bedankt voor uw reactie. Deze serie is speciaal gemaakt voor de website van MAX Vandaag en de afleveringen duren wat minder lang dan de afleveringen van Denkend aan Holland. Maar het goede nieuws is dat er hierna nog 8 afleveringen volgen. Elke maandag een nieuwe, om 16.00 uur. Hopelijk kunt u toch genieten van Binnenvaart en in elk geval veel kijkplezier gewenst.

Bekijk ook

Meer