MAX Meeting Point

Nieuw: MAX Meeting Point voor betrouwbaar contact online

MAX Meeting Point, het nieuwe platform van Omroep MAX is online. Het is dé veilige plek om gemakkelijk nieuwe MAX-leden te ontmoeten. Op de website kunnen leden van MAX eenvoudig nieuwe mensen leren kennen, door zich aan te sluiten bij clubs, groepsactiviteiten of zelf een club te starten. En extra handig, MAX Meeting Point is nu ook als app beschikbaar voor smartphone of tablet. Bekijk hier de eerste beelden!

Delen van interesses

MAX Meeting Point is opgezet speciaal voor leden van Omroep MAX. Met een MAX-lidmaatschap is het platform gratis toegankelijk, om zo andere leden te ontmoeten. Leden maken een profiel aan, waarna zij gematcht worden met andere leden en clubs op basis van interesses.
Het prikbord is bedoeld voor oproepjes om samen iets te ondernemen, tips en suggesties over activiteiten, aandacht voor hobby’s en vragen. Plaats een bericht, lees berichten van anderen óf laat een reactie achter. En met de chatfunctie kunnen leden één-op-ééngesprekken voeren.

Download de app

Het is nu nóg makkelijker om MAX Meeting Point te gebruiken. Met behulp van de gloednieuwe app heeft u toegang tot alle functies van het platform. Alles binnen handbereik in een overzichtelijke app op uw smartphone en tablet. Neem MAX Meeting Point overal mee naartoe. De app is nu beschikbaar voor iOS (iPhone en iPad) en Android apparaten.

Geef een reactie

Reacties (2)

 1. Klausemaus says:

  Waarom moet dit weer in het Engels staan? Wat is er mis met het gebruiken van de Nederlands taal?
  Is “MAX Ontmoetings Plaats” of “MAX Meldpunt” minderwaardiger dan de Engelse benaming. MAX Magazin is er toch voor alle “oudere”inwoners van Nederland? Verzin s.v.p. een andere titel.
  Op deze manier komen er steeds meer onnodige Engelse woorden in onze mooie Nederlandse taal.

 2. Riny6 says:

  Max Meeting Point is erg versobert.Een paar jaar terug was het een mooie ontmoeting plaats voor ouderen.
  Toen was het 50+Net/Max Meeting Point, met heel veel leden en zeer veel club’.
  Helaas is 50+ Net weg en nu kijk ik nog zelden op deze site