MAX Meeting Point

Ontmoet nieuwe vrienden op MAX Meeting Point!

Houdt u van gezelligheid, wandelen, kaarten, culturele uitjes of gezellige etentjes? En doet u dit het liefst met anderen? Ga dan naar MAX Meeting Point. Op dit online platform, exclusief voor MAX-leden, ontmoet u in een veilige omgeving nieuwe mensen. Kom in contact met mensen die dezelfde hobby’s delen, groepen waar u er mee op uit kunt gaan of iemand waarmee u een museum kunt bezoeken. 

Veilige omgeving

MAX Meeting Point is een gratis website exclusief voor MAX-leden. Hier komen leden in een veilige online omgeving met elkaar in contact en ontmoeten ze nieuwe vrienden. MAX vindt het belangrijk om op deze manier eenzaamheid tegen te gaan. Want samen is leuker dan alleen.

Ontmoet elkaar

U kunt elkaar privéberichten sturen, praten over allerlei onderwerpen of live afspreken in groepsverband om samen te wandelen, fietsen, uit eten te gaan of naar een museum. Is het lastig om fysiek af te spreken? Geen probleem, op MAX Meeting Point kunt u ook via de chat gezellig met elkaar kletsen. Meer informatie of ondersteuning nodig bij aanmelden en gebruik? Er staat een enthousiast team aan medewerkers klaar om u te helpen.

Meedoen op MAX Meeting Point is eenvoudig

Meedoen op MAX Meeting Point is eenvoudig en kan in 3 stappen. Maak gemakkelijk en veilig een account aan. Klik vervolgens op uw interessegebieden en krijg tips en activiteiten in uw omgeving en kom in contact met anderen. Heeft u een activiteit die u wilt delen of wilt u een club opstarten? Dan kan ook!

(Foto: MAX)

Geef een antwoord

Reactie

  1. Daarben ik says:

    Goedemorgen ben alleen niet eenzaam, maar kletsen met een ander is wel gezellig. Misschien is er iemand net zo stom als ik die daar ook wel zin in heeft, over tien dagen ga ik naar Hongarije met de auto mijn naam is Jelle en ik woon in Vinkel, we moeten maar zien hoe het deze zomer weer verloopt,, de herfst wil ik maar Spanje, of nog verder weg heb vroeger in Brazilie gewerkt als vrijwilliger opvang van zwerf kinderen,maar niemand vangt mij eens op, misschien is er iemand, die oook nog wil lachen, dan doen we dat samen, een dag niet gelachen is niet geleefd.

    Groetjes,
    Jelle Wever