Nieuw bij MAX: Wereldse hotels

Van het grootste hotel ter wereld tot een hotel op duizelingwekkende hoogte, tot een hotel met giraffen aan het ontbijt. Vanaf 3 juni 2017 kunt u 6 zaterdagen wegdromen bij de meest luxueuze hotels, in het programma Wereldse hotels bij MAX.

Kosten nog moeite

Een ultieme ervaring creëren voor hun gasten, daar gaat het de eigenaren en medewerkers van de meest bijzondere hotels van de wereld om. Zij sparen kosten nog moeite om dit tot stand te brengen voor hun gasten.

Van Zweden tot Marokko

Restaurantcriticus Giles Coren en chef-kok Monica Galetti sluiten zich aan bij de mensen die wereldwijd in deze bijzondere hotels werken. Ze bezoeken Marina Bay Sands in Singapore, wat één van de grootste hotels ter wereld is. Daarnaast reizen ze af naar Mashpi Lodge in Ecuador, Giraffe Manor in Kenia, Royal Mansour in Marokko, Fogo Island Inn in Canada en tot slot IceHotel in Zweden.

Eerste aflevering

In de eerste aflevering sluiten Giles Coren en Monica Galetti zich aan bij de 9500 werknemers van één van de grootste hotels van de wereld: Marina Bay Sands in Singapore. Dit royale hotel ontvangt jaarlijks een miljoen gasten. De overheid wilde met dit hotel binnen 10 jaar de toeristenstroom naar Singapore verdubbelen. Het hotel heeft vele verschillende indrukwekkende plekken. Eén van de meest verrassende locaties in het hotel is de winkel, die 160.000 uniforms levert in 600 verschillende ontwerpen. En bij het zwembad alleen al worden per dag tienduizenden handdoeken gebruikt.Giles en Monica komen ook op plaatsen die het publiek nooit ziet. Zo sluit Giles zich aan bij het butlers-team, onder leiding van een voormalige special forces officier uit Singapore. En Monica maakt zich verdienstelijk in een catering-team bestaande uit 600 man en werkzaam in 60 verschillende restaurants, variërend van Braziliaans, Chinees, Frans tot Japans.Giles solliciteert naar een baan op de parkeerplaats van 20 vierkante kilometer, terwijl Monica zich uitslooft voor een 8-gangenmenu voor 1400 gasten.De 2 brengen tijd door met hun nieuwe medewerkers thuis en horen inspirerende en hartverwarmende verhalen over het leven buiten de hotelmuren.

Wereldse hotels (6 afleveringen), vanaf zaterdag 3 juni om 19.00 uur bij MAX op NPO 1.

Geef een reactie