Carnaval bij MAX

MAX viert carnaval

Carnaval komt er weer aan, elk jaar zijn er weer vele Nederlanders die zich uitdossen in hun mooiste, origineelste of gekste kostuum. Ook dit jaar is dat niet anders. In aangepaste vorm staan verschillende dorpen en steden in het oosten en zuiden van het land volledig in het teken van dit jaarlijkse feest. MAX viert ook carnaval met Kruikenstad in Koor uit 2020 en een compilatie van verschillende carnavalsactiviteiten uit datzelfde jaar. 

Kruikenstad in Koor 2020

Kruikenstad in Koor is een concert voor de zingende carnavalsvierder. Het is een 40 minuten durend concert met carnavalsmuziek dat gespeeld wordt door het Kruikenstad in Koor Harmonieorkest. Dit orkest, speciaal voor deze gelegenheid geformeerd uit 40 topmuzikanten, neemt de kijker mee op een muzikale reis langs vele bekende carnavalsnummers. Onder andere Bij ons staat op de keukendeur, Wienie Wienie, Cowboys en Indianen en Verliefd zijn.

Kruikenstad in Koor 2020 is te zien op maandag 28 februari 2022 om 14.15 uur bij MAX op NPO 1.

Carnaval Compilatie

In de Carnaval Compilatie zijn de hoogtepunten van de carnavalsfestiviteiten te zien. U hoeft de straat niet op om carnaval van dichtbij mee te maken. In deze compilatie nemen we u mee tijdens één van de grootste volksfeesten van Nederland. Geniet van de mooie optochten, de carnavalsgekte in de straten en de verschillende interviews met carnavallend Nederland.

Carnaval Compilatie is te zien op dinsdag 1 maart 2022 om 14.12 uur bij MAX op NPO 2.

(Foto: MAX)

Geef een reactie