MAX Vandaag in een nieuw jasje

MAX Vandaag in een nieuwe jasje!

Misschien was het u al opgevallen als trouwe bezoeker van MAX Vandaag, want we hebben onze website in een nieuw jasje gestoken. Een fris nieuw uiterlijk, overzichtelijker en meer ruimte om u als bezoeker nog beter te bedienen. Wat niet is veranderd zijn de artikelen die u van ons gewend bent. Wat wel nieuw is, is onze Video & Fragmenten pagina. 

Verbeteren

Na 5 jaar, de website is in 2015 gelanceerd, was het wat ons betreft tijd voor een nieuw uiterlijk. We hebben goed naar u geluisterd en alle op- en aanmerkingen van de afgelopen jaren vertaald naar de huidige vorm. Het is vooral de homepage die echt heel anders is. We hopen met deze vormgeving u beter te kunnen bedienen en meer van onze content onder de aandacht te brengen.

Wat is nieuw?

De Video & Fragmenten pagina. Daarop verzamelen we in verschillende categorieën video’s en fragmenten uit artikelen en uit MAX-programma’s. Op deze manier kunt gericht grasduinen door het aanbod aan video’s en fragmenten uit uw favoriete programma’s en bij relevante onderwerpen.

Het lettertype is aangepast om de leesbaarheid te verbeteren. En onderaan elk artikel vindt u vanaf nu meer artikelen die een relatie hebben tot het artikel wat u op dat moment leest. We hopen dat u met deze ‘Lees ook’-functie makkelijker door onze site navigeert. Ook in de artikelen zult u vaker relevante doorverwijzingen tegenkomen.

Houdt u ook zo van puzzelen? Dan bent u bij MAX Vandaag aan het goede adres. Want op onze puzzelpagina staan elke dag nieuwe gratis puzzels. Van kruiswoordpuzzels, sudoku’s tot woordzoekers en crypotgrammen. De liefhebbers van legpuzzels kunnen ook hun hart ophalen, want elke dag verschijnt er een nieuwe op de site.

Wat is hetzelfde?

We blijven doorgaan met het aanbieden van content die past bij onze lezers, actueel, praktisch, leuk-om-te-lezen en informatief.

Staan we open voor opmerkingen?

Jazeker. Laat ons vooral weten wat u van de nieuwe site vindt of als u iets niet kunt vinden of als er iets ontbreekt. Tips en suggesties zijn ook van harte welkom. Laat ze onderaan deze pagina achter in een reactie!

Wij wensen u veel lees- en kijkplezier op MAX Vandaag!

Geef een reactie

Reacties (5)

 1. Kaatje says:

  Te Laat !! Maar hoe heet het Boek van die Kanjer met Duchenne

 2. ineke18 says:

  Mooi en duidelijk allemaal. Veel succes.

 3. Kestielke says:

  Het ziet er super goed en duidelijk uit. Informatief, prettig lezen, actueel en praktisch. De video-fragmenten zijn ook top. Heel veel succes !

 4. Kransje says:

  Prachtig! Goeie indeling en heul veul info! 👏

 5. RABE says:

  Vandaag de legpuzzels ontdekt.
  Erg leuk.
  Ik ga de andere puzzels ook maken.