Keukenhof

MAX bezoekt opnieuw Keukenhof

Ook in 2021 gaat MAX weer naar Keukenhof. Het mooiste bloemenpark ter wereld is er klaar voor. Meer dan 7 miljoen bloembollen zijn geplant en de vele tuinen liggen er prachtig bij. Alleen de bezoekers missen nog, zij mogen voorlopig nog niet komen. Om die reden hebben MAX en de directie van Keukenhof besloten om de kijker opnieuw mee te nemen naar Keukenhof, om tóch al het moois met iedereen te kunnen delen. En er is meer! Van 20 tot en met 23 april zendt Tijd voor MAX live uit vanuit het park.

Alles staat in bloei

Keukenhof is klaar, staat in bloei en is beeldschoon. De prachtige verzamelingen tulpen, hyacinten, narcissen, orchideeën, rozen, anjers, irissen, lelies en andere bloemen staan klaar om bezichtigd te worden. Er mag alleen nog steeds niemand naar binnen… Gelukkig wordt er een uitzondering gemaakt voor de camera’s van MAX. Op deze manier kan iedereen alsnog genieten van al het moois dat Keukenhof te bieden heeft.

Kijkje achter de schermen

Door middel van schitterende (drone)beelden, vormgegeven met prachtige muziek, wordt het mooiste lentepark ter wereld in beeld gebracht. En heel bijzonder: we krijgen een exclusief kijkje achter de schermen. Hoe zien de voorbereidingen eruit, en hoe gaat Keukenhof om met de onzekerheid over of het park dit jaar, al dan niet, open mag?

Jan Slagter: “Vorig jaar hebben we ontzettend veel positieve reacties ontvangen naar aanleiding van de uitzendingen over Keukenhof. Helaas is het park nog altijd gesloten. Daarom hebben we besloten om opnieuw naar Lisse af te reizen en alle bloemen mooi in beeld te brengen.”

Tijd voor MAX vanuit Keukenhof

Van 20 tot en met 23 april verplaatst de tafel van Tijd voor MAX naar Keukenhof. Martine van Os en Sybrand Niessen ontvangen veelzijdige en actuele gasten, waarbij extra aandacht wordt besteed aan onderwerpen die passen bij de fleurige locatie.

Op 25 april 2021 om 11.05 uur is deel 1 van MAX door Keukenhof te zien. Op 13 mei 2021 om 17.10 uur is deel 2 van de registratie te zien. Tijd voor MAX zendt van 20 tot en met 23 april 2021 uit vanuit Keukenhof. Te zien om 17.10 uur op NPO 1. 

Geef een reactie

Reacties (10)

  CoravR says:

  Ben blij dat jullie er aandacht aan besteden. Het is zo n mooi en uniek stukje Nederland en als er zoveel mensen aan werken zou het eeuwig zonde zijn als niet iedereen het op zn minst kan zien

  Groeneweg says:

  Goed dat jullie het weer doen, wij hebben er verleden jaar van genoten.

  Monique Becx says:

  Er zullen weer heel veel mensen plezier beleven van deze uitzendingen….bedankt

  simon55 says:

  Hulde voor omroep Max , die voor het tweede jaar , de keukenhof weer laat zien. Ik ga er normaal ieder jaar naar toe , het is een lust voor het oog om te zien.

  MarydG says:

  Vorig jaar genoten van de uitzending. Snap absoluut niet waarom dit park, met reservering en tijdslot niet open zou kunnen.🤨

  Loesloes says:

  Opnieuw net als vorig jaar een geweldig initiatief van omroep Max. Hulde! Het is idioot dat zo’n groot park met royale voorzieningen dicht moet blijven . Ik hoop dat na de persconferentie het alsnog open mag voor een gezond buiten uitje op reservering.

  Febe50xu says:

  Prachtig dat jullie dit doen .succes .
  Ik kijk er naar uit .jammer dat t buiten gebeuren niet door kan gaan .
  Maar zo kunnen we er toch nog van genieten .

  Marsjannie says:

  “DE VUTTERS CLUB KEUKENHOF” KIJKT UIT NAAR WAT
  ONS VUTTERS (OUD MEDEWERKERS) ZO NAUW AAN HET HART LIGT.!!
  MARIANNE

  dmiddelbeek says:

  De uitzending vanuit Keukenhof vonden we zeer teleurstellend.
  Vorig jaar werden een paar keer fantastisch mooie films uitgezonden met
  commentaar van de directeur van Keukenhof, wat nu getoond werd was minimaal.
  Erg jammer!!

  Kransje says:

  Wat is dit weer super mooi. Is het mogelijk om een link naar mijn USA vrienden te sturen? Zij missen Holland én Keukenhof. 💚