Duur 00:22
Gepubliceerd op 10 december 2019

Piet Paulusma aan de slag bij Omroep MAX

Vanaf 1 januari 2020 is Piet Paulusma de vaste weerman van Omroep MAX. Vanaf het nieuwe jaar is hij zowel op radio als televisie te horen en te zien.

Piet Paulusma op NPO 1

Piet zal elke werkdag aan het eind van de Tijd voor MAX-uitzending op NPO 1 te zien zijn met een weerreportage vanuit de regio. Buiten het seizoen van Tijd voor MAX, blijft Piets Weerbericht te zien op NPO 1, rond de klok van 17.55 uur. Behalve op 1 januari 2020. Dan is hij om 17.05 te zien op de zender.

Op de radio

Ook is vanaf het nieuwe jaar Piets Weerbericht elke werkdag rond 12.30 uur te horen bij MAX op NPO Radio 5: van maandag tot en met donderdag in Haandrikman! en op vrijdagen in TinekeShow. U hoort Haandrikman! elke maandag tot en met donderdag van 12.00 tot 14.00 uur. TinekeShow hoort u op vrijdag en zaterdag tussen 12.00 en 14.00 uur.

Reacties

Weerman Piet Paulusma: “Ik kijk uit naar dit nieuwe hoofdstuk bij MAX. Mijn hart ligt bij het brengen van het weer, dat ik dit landelijk op radio én tv kan blijven doen, bij een omroep waar ik mij nu al thuis voel, is geweldig!” MAX-directeur Jan Slagter is blij met de komst van Piet: “Piet is een fenomeen, iedereen kent hem en houdt van hem. Hij is helemaal op zijn plaats hier bij Omroep MAX.”

Op dinsdag 10 december 2019, om 17.10 uur, zijn Piet en Jan te gast in Tijd voor MAX om vooruit te blikken op de weerberichten van Piet bij MAX.

Geef een reactie

Reacties (5)

 1. Janwk says:

  Geweldig Piet!! Gefeliciteerd.

  1. Carmen Wijngaarde says:

   Fantastisch past bij Max,een zeer bescheiden Kenner van het weer,succes Piet Dst Jij Hier Niet af gedaan bent.

 2. Scheetje says:

  Super dat je bij Max komt veel succes.

 3. DGE1 says:

  Gefeliciteerd Piet, heel veel succes gewenst en een prachtig 2020

  Dick

 4. kristien12 says:

  Op SBS 6 keek ik nooit naar Piet, ik kijk altijd naar NPO1 of RTL4 voor het weer en dat blijf ik doen.

Bekijk ook

Meer