Duur 04:18
Gepubliceerd op 9 juli 2017

Marlies en Akelien samen naar klassiek

Met Samen naar Klassiek wordt een klassiek concert een gezellige avond samen uit. Zondag 9 juli 2017 zijn Marlies (45) en Akelien (55) samen naar klassiek geweest in Amsterdam. 

Mozart en Beethoven

Koppel datingspel

Marlies woont in Houten. Ze omschrijft zichzelf als vrolijk van aard en houdt van zingen, hardlopen, dwarsfluit spelen, lezen en filosofie. En natuurlijk van klassieke muziek: van Monteverdi tot Messiaen.

Akelien woont in Hilversum. Zij omschrijft zichzelf als ondernemend, breed geïnteresseerd, tikje filosofisch, betrokken, vriendelijk, tikje afwachtend en ze houdt onder andere van wereldmuziek.

Zondag 9 juli 2017 is het MAX Avondconcert live aanwezig in de Grote zaal van het Concertgebouw in Amsterdam. De Kölner Akademie onder leiding van Michael Alexander Willens brengt met virtuoos pianist Ronald Brautigam werk van Mozart (Pianoconcert nr 23) en Beethoven (Eerste pianoconcert in C).

Verslaggever Beitske de Jong was erbij en maakt een live-verslag van de ontmoeting. Omdat zo’n ontmoeting al spannend genoeg is, werd er tijdens het gesprek gebruik gemaakt van het Koppelspel. Dit leverde interessante vragen en leuke antwoorden op.

Bent u ook zo benieuwd hoe Marlies en Akelien het hebben gehad? Luister de uitzending terug in bovenstaande player. En als u hun reactie op deze ontmoeting wilt horen luister dan 22 juli 2017 van 20.00 – 22.30 uur naar MAX Avondconcert op NPO Radio 4. Dan hoort u ook wie het nieuwe Samen naar Klassiek-koppel is.

Geef een reactie