jurgen van den berg

Jurgen van den Berg presenteert nieuw NPO Radio 1- programma Villa VdB bij MAX

MAX komt in januari met een nieuw middagprogramma van maandag tot en met donderdag op NPO Radio 1. Het programma Villa VdB, dat tussen 14.00 uur en 15.30 uur wordt uitgezonden, wordt gepresenteerd door de nieuwe MAX-presentator Jurgen van den Berg, geflankeerd door Sophie Verhoeven.

Jurgen van den Berg: “Ik heb ongelooflijk veel zin om dit nieuwe radio-avontuur aan te gaan. Ik moest de afgelopen tijd vaak terugdenken aan de jaren’80 film Cocoon van regisseur Ron Howard. Echt zo’n feelgood film, waarbij een groep senioren een enorme energie-boost krijgt nadat ze ’s nachts stiekem baantjes zijn gaan trekken in een zwembad in de buurt. Vergelijkbare energie heb ik gekregen uit de gesprekken met MAX. En ik heb helemaal een goed gevoel omdat m’n huidige collega Sophie Verhoeven meeverhuist naar Villa VdB en voor- en achter de schermen een belangrijke rol gaat vervullen. Ze wordt daarmee straks de op één-na-belangrijkste vrouw in m’n leven”.

MAX-directeur Jan Slagter: “Met Jurgen hebben we een geweldige radiopresentator binnen gehaald. Iemand die vol op het nieuws zit, maar ook tussendoor voldoende luchtigheid biedt. Ik ben enorm trots dat we hem welkom mogen heten bij MAX.”

Meer MAX op NPO Radio 1

Met de nieuwe middagshow krijgt MAX extra uren op NPO Radio 1. Naast de Nachtzuster in de zaterdagnacht, Nieuwsweekend op zaterdagochtend, en de Perstribune op zondagmiddag, is MAX vanaf januari ook doordeweeks te horen op deze zender.

Geef een reactie

Reactie

  1. Kila says:

    Maandagmorgen bedroefd wakker geworden zonder Jurgen van den Berg. Maar wat een verrassing om te vernemen dat hij in het nieuwe jaar terugkeert op de radio en nog wel bij Max op de middag!!!! Ook dan luister ik veel naar NPO 1. Hoor Jurgen graag en vind hem een uitstekende presentator. Ben dus heel blij en geweldig dat hij voor Max – en Max voor hem – heeft gekozen.