Nederland in Beweging

Jubileum: 20 jaar Nederland in Beweging!

Nederland in Beweging is jarig! Van maandag 17 tot en met vrijdag 21 februari 2020 viert het programma, gepresenteerd door Olga Commandeur en Duco Bauwens, zijn 20-jarig jubileum. Dat wordt gevierd met feestelijke uitzendingen.

20 jaar

In de week van maandag 17 februari is het groot feest bij Nederland in Beweging. Het programma bestaat dan alweer 20 jaar. Dit laten we uiteraard niet onopgemerkt voorbijgaan. Gedurende de feestweek stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens, in een feestelijk versierde studio, iedereen om mee te doen met de oefeningen. En wie jarig is trakteert, dus ook de kijker kan thuis het feestje meevieren. Op MAX Vandaag en op sociale media maken kijkers in de feestweek kans op een unieke Nederland in Beweging-bidon.

Olga en Duco

Olga Commandeur: “Ik kan haast niet geloven dat ons mooie programma alweer 20 jaar op televisie te zien is. De tijd is voorbij gevlogen. Het is een feest om Nederland in Beweging te maken. Ik zou zeggen; op naar de volgende twintig jaar!”

Duco Bauwens: “Sinds 2007 mag ik deel uitmaken van de Nederland in Beweging-familie. Inmiddels alweer dertien jaar dus. Het is elke keer een warm bad waar je in terechtkomt. Wat mij betreft gaan we nog heel lang door!”

Over Nederland in Beweging

In Nederland in Beweging stimuleren Olga Commandeur en Duco Bauwens met niet aflatend enthousiasme elke Nederlander om meer te bewegen. Kijkers kunnen door mee te doen aan de oefeningen al de helft van de dagelijkse norm van 30 minuten gezond bewegen behalen. Sinds 2008 is het programma te zien bij MAX. Tussen 2000 en 2008 was Nederland in Beweging te zien bij, toen nog, de AVRO. Inmiddels zijn er meer dan 3100 afleveringen van Nederland in Beweging gemaakt.

De feestweek van het 20-jarig jubileum is van 17 tot en met 21 februari 2020.  Nederland in Beweging is elke werkdag om 09.15 uur te zien bij MAX op NPO 1.

Geef een antwoord

Reacties (9)

  Ekajan says:

  Beste Olga en Duco,
  Omdat mijn moeder ( nu 99 jaar) al jaren meedeed met jullie programma ben ik er een jaar of 3 geleden ook aan begonnen om met jullie mee te doen!
  Mijn moeder doet nog altijd mee wat ze nog kan, het is een echte doorzetter.
  Ik ben benieuwd of ik het ook zo lang zal kunnen volhouden. Ik ben nu pas 72 en heb dus nog heel wat jaren voor de boeg om het net zolang vol te houden als zij.
  Jullie gaan toch zeker ook nog lang door?
  Veel succes nog met jullie programma!
  En zo’ n bidon lijkt me wel wat.

  Met vriendelijke groet,
  Eka Dijkstra

  Astrid Kamps says:

  Iedere morgen gaat om 9.00 uur de wekker van m’n ipad af en zet ik de tv aan. Als ik uit bed kom doet m’n linker heup zeer, maar als ik meegedaan heb met Nederland in beweging voel ik me weer fit. Ben 73 jaar. Heb al veel mensen enthousiast gemaakt voor jullie programma.
  Dank aan alle medewerkers van Nederland in beweging, die dit mogelijk maken.

   hugandkisses says:

   Goed hoor en altijd leuk om meer te lezen van NIB fans. VG. Josien

  hugandkisses says:

  Een jubileum 20 jaar NIB en al 20 jaar doe ik mee en met nog veel meer plezier want het is fijn pittig geworden. Met gewichtjes train ik al een paar jaar en fijn om te zien dat Olga en Duco dat ik doen, het staat meer fitter dan flesjes water. HULDE en ga gewoon door met dit fijne programma. Hartgroet Josien.

  Anneke Poetsma -Huijgen says:

  Hoi, Olga en Duco,
  Allereerst van Harte Gefeliciteerd met jullie jubileum.
  Wat ben ik ontzetten blij met jullie. Ik ben 75 jaar en doe al met jullie mee vanaf het begin.
  Ik voel mij er heerlijk bij.
  Wat mij steeds weer verbaasd is dat jullie iedere keer weer nieuwe oefeningen bedenken.
  Zo blijft het hartstikke leuk om mee te doen.
  Ik hoop het nog heel lang vol te houden. Groetjes Anneke Poetsma-Huijgen.

  Keizerin says:

  Geweldig dat dit programma maar doorgaat…elke keer weer verrassing wat we gaan doen, leuk het gebruik van waterflesjes , maar die heb ik niet altijd bij de hand, heb nu maar halters standaard in de kamer..Ga zo door, ik
  ben er niet dagelijks bij maar op geleide van mijn knie, heup doe ik lekker mee
  Met vriendelijke groet

  wilma de keizer

  Oppermopper says:

  Hoi Olga en Duco,

  Ik doe iedere dag mee, doe vaak ook de herhalingen nog en zou het leuk vinden een Bidon te winnen.

  Van harte gefeliciteerd en ga alsjeblieft nog jaren door!

  Groetjes

  Jeanne fit says:

  Ik doe 7,5 jaar mee aan jullie programma, vooral via Uitzending gemist op het tijdstip dat mij goed uitkomt. Ik kan het iedereen aanraden! Ben ermee gestart toen ik 49 was.
  Lekker fit de dag beginnen. Ik ben destijds begonnen met 1x kwartier, momenteel 2x kwartier, heerlijk.
  Hoop dat dit programma nog lang doorgaat.

  Het zou leuk zijn om een bidon te winnen.
  Succes ermee.

  beppie1 says:

  ik vind dat nederland in beweging leuk doe vanaf het begin ook mee vind wel dat er ook een nederland in beweging moet komen voor mensen boven de 65 . deze lessen zijn soms echt te zwaar en te vlug voor ouderen ! ik sport heel mijn leven al sportscholen en zwembaden weet waar ik het over heb !