Duur 00:51
Gepubliceerd op 8 september 2021

Even voorstellen: oefengroep 3 van Nederland in Beweging

Begint u de dag goed door mee te doen aan Nederland in Beweging? Olga Commandeur en Duco Bouwens staan vanaf 6 september 2021 weer elke werkdag voor energie voor u klaar met nieuwe oefeningen. En bij een nieuwe reeks hoort een nieuwe oefengroep. De deelnemers uit de groep stellen zich de komende dagen graag even voor. Dit keer groep 3.

Oefengroep 3

Wie dagelijks naar Nederland in Beweging kijkt kent ze al lang, de oefengroep. De groep die achter Olga en Duco meedoen met de bewegingen. Elkaar is dit een andere groep. Dit jaar zijn er 3 verschillende groepen. De 3e groep bestaat uit Erna, Wim, Pascal, Liesbeth, Sylvia en Maurina. In bovenstaande video een korte introductie.

Nieuw seizoen

Dit seizoen is er een speciale oefengroep, bestaande uit bekende Nederlanders. Elke eerste vrijdag van de maand neemt deze groep plaats achter Olga en Duco. Sander Hoogendoorn, Jasmine Sendar, Evelien de Bruijn, Carrie ten Napel en Mounir Toub zullen tijdens de specials meebewegen.

Een nieuw seizoen van Nederland in Beweging is te zien vanaf maandag 6 september 2020, elke werkdag om 10.15 uur op NPO 1.

Geef een antwoord

Bekijk ook

Meer